Despre Parc Rulote Second Hand Cluj

BINE ATI VENIT LA DsMcaravan

Povestea parcului nostru, parc rulote second hand, incepe cu povestea mea….

Cu ceva timp in urma, dupa ani de vise m-am hotarat. Imi iau rulota visurilor mele. Bineinteles ca bugetul limitat, lipsa de experienta si probabil ghinionul m-a indreptat spre rulota cosmar a vietii mele: veche, umeda, cu o gramada de lipsuri!

Am inceput sa o repar, apoi dupa ceva vreme am luat alta mai noua , fara probleme tehnice, dar din nou am gresit. Nu ma multumea spatiul: era prea mare pentru nevoile mele. Acum am intr-adevar rulota mult visata, in buget, in limitele pe care le vroiam ce mai: manusa dupa ceea ce doream!

Acesta e scopul si misiunea noastra! Sa reusim sa multumim fiecare client care ne calca pragul. In parcul nostru vor intra rulote atent verificate, colaboram in acest sens cu o firma specializata in reparatii rulote.

Si daca vrei sa nu iti mai pierzi timpul cu vanzarea rulotei vechi aceasta poate sa fie un avans pentru rulota cu care vei pleca de la noi. Daca pretul oferit de noi nu e pe placul tau atunci putem sa primim in regim de consignatie rulota ta si nu iti vei mai pierde timpul cu vanzarea acesteia. Singura ta grija e sa “ai vant din spate!”

 — CRISTI FLOREAN, administrator S Timeea srl

PARC RULOTE SECOND HAND CLUJ

Parcul nostru, Rulote Second Hand Cluj, este situal in Apahida pe strada Libertatii nr 319 foarte usor de ajuns din soseaua de centura a localitatii la 5 km de la intrarea in Cluj-Napoca.

  • Vanzari/cumparari Rulote Second Hand
  • Vanzari/cumparari Autorulote si Remorci
  • Intermediere vanzari in sistem Consignatie
  • Parking pentru vehicule recreationale si remorci
  • Parcare sigura cu supraveghere video, iluminata si complet imprejmuita