Conceptul de consignatie rulote

12 March 2021
Posted by: DsMc

 

 

De ce consignatie pentru rulote?

Sa discutam pe rand despre avantaje:   

Cel care doreste sa cumpere o rulota se loveste in primul rand de o mare problema: seriozitatea vanzatorului… Normal ca daca vrea sa vanda si ceva nu functioneaza cum trebuie sau chiar mai grav ceva e stricat, vanzatorul, din subiectivismul evident creat de dorinta de a vinde, va incerca sa ascunda defectele rulotei la discutia prealabila. Cumparatorul isi pierde probabil pe drum o zi intraga (sa nu mai vorbim de bani) . Ajunge la rulota in cauza obosit si, poate luat de val face tranzactia, pleaca cu rulota acasa si abia apoi va observa defectele sau cazul fericit observa si pleaca suparat ca a mai pierdut o zi si a condus probabil sute de kilometri. Dupa cateva astfel de vizionari esuate , impacat cu ideea ca nu va gasi o rulota fara probleme va face greseala previzibila si va achizitiona probabil o rulota cu defecte urmand apoi alti timpi pierduti si costuri considerabile pe reparatii.

Un parc de rulote unde gaseste mai multe oferte de vanzare este solutia!

Cu o singura vizionare poate sa

aleaga din mai multe rulote intr-un singur loc. Aici va gasi o persoana specializata care stie sa ii explice si sa-i prezinte toate ofertele , eventualele defecte pentru a-si evalua corect asumarea riscurilor si toate oportunitatile viitoarei achizitii.

Inainte de a vizita parcul, cumparatorul poate viziona ofertele pe site-ul nostru cu detalii amanuntite, cu fotografii si filmulete explicite si bineinteles daca doreste si o informare telefonica sau alte detalii ii raspundem cu placere.

Va avea parte de o analiza obiectiva, cu bune si cu rele, a viitorului produs achizitionat

Cel care lasa in consignatie vehicului va avea la randul sau avantaje (bineninteles daca e un vanzator corect si nu vrea sa insele pe nimeni):

Daca rulota lui e undeva la tara sau parcata undeva departe de casa va pierde o gramada de timp si bani pe drumuri spre si dinspre rulota. O rulota nu se vinde de azi pe maine: timpul mediu de vanzare este de 2-3 luni, in acest timp se va intalni probabil cu 10-20 sau poate chiar mai multi potentiali clienti, fiecaruia trebuie sa ii explice cu rabdare, sa ii arate modul de functionare etc.

Daca isi expune rulota intr-un loc vizibil, pe strada sau in vreo parcare circulata, risca o amenda usturatoare de la autoritati sau mai grav vreun accident nefericit plus ca intr-un asfel de loc nu poti sa desfaci eventualele optionale (cort, mese camping, bucatarie exterioara etc).

In parcul nostru rulota e in siguranta, exista suficient loc, si personal calificat sa prezinte rulota si facilitatile acesteia.

Rulota va fi promovata intensiv pe platforma noastra de internet, pe site-urile de socializare, pe grupurile tinta de pe acestea, pe alte site- uri de vanzari.

  •           Finalizarea vanzarii se va face fara interactiunea cu cumparatorul.
  • Oferim servicii complete de intocmire a documentelor de vanzare- cumparare.

2 Comments

Leave a Reply